X

Een vraag?
Bel ons:
03/776.53.91

Home > Verzekeringen > Particulieren > Mijn woning

Mijn woning

Uw woning is belangrijk in uw leven. Het is een grote investering die u goed wil verzekeren. Want risico's zijn er altijd: brand, storm, wateroverlast, vandalisme... Ze kunnen uw woning en inboedel ernstig beschadigen en uw dagelijkse leven ontregelen. Daarom is een goede brandverzekering heel belangrijk. En afhankelijk van uw behoeften, zoeken wij voor u de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Verzeker daarom uw woning tegen alle risico's in het leven. Kies voor één of meerdere van de volgende verzekeringen en bescherm uw woning optimaal.


Maak uw keuze:

 • Brandverzekering: Gebouw & Inhoud


  Het gebouw en de inhoud van uw woning verzekeren lijkt vanzelfsprekend voor alle eigenaars en is eveneens sterk aan te raden voor alle huurders. Onder de naam brandverzekering gaat een contract schuil dat naast de waarborg brand dekking verleent voor vele andere bedreigingen voor het vermogen, zoals ontploffing, storm, hagel, waterschade, etc...

  Meer weten? Lees verder

 • Alle Bouwplaats Risico (ABR-) verzekering


  Gaat u zelf bouwen of verbouwen? Dan is de verzekering ABR zeker aan te raden. Op en rond een bouwwerf en tijdens of na de werkzaamheden kunnen heel wat problemen de kop opsteken, gaande van stormschade en schade aan aanpalende panden tot vochtproblemen die opduiken een jaar na de oplevering. Uiteraard dient u in alle voorzichtigheid en doordacht tewerk te gaan. Maar loopt er toch nog iets fout op de werf, dan bent u er tegen verzekerd.

  Meer weten? Lees verder

 • Verzekering voor kunstwerken en verzamelingen


  Als kunstwerken de tand des tijds trotseren is dat omdat de eigenaars alles in het werk stellen om ze te beschermen tegen datgene dat ze bedreigt. Ze in een vitrine plaatsen, ze beschutten tegen licht, warmte of vochtigheid, ze goed bevestigen, hun transport verzekeren of ze op een veilige plek bewaren: stuk voor stuk maatregelen die zorgen voor het voortbestaan van kunstwerken.

  Meer weten? Lees verder