X

Een vraag?
Bel ons:
03/776.53.91

Home > AXA Bank > Hypotheek berekenen


Let op: het laden van de calculator kan enkele seconden duren.
Gebruikt u een iPad of Tablet, dubbelklik dan telkens de gele vakken.

U bezoek deze pagina vanop een mobiel toestel. De tool hieronder geeft een simulatie op basis van standaard rentevoeten. Surf naar deze pagina vanop een PC/laptop om een uitgebreide simulatietool te gebruiken, met rentevoeten berekend voor uw dossier, incl. kortingen.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Simuleer snel en eenvoudig uw woonlening

Bent u een koper of bouwer?

Wij sluiten samen met u een hypothecaire lening op maat af, zonder u te overladen met veel formules en details. En daarbij zoeken we natuurlijk naar de voordeligste oplossing.

Simuleer uw hypothecaire lening

Professioneel advies nodig? Maak een afspraak met ons!

Als bouwen maatwerk is, dan is het realiseren van uw droom dat zeker en daar werkt uw AXA Bankagent graag aan mee. Hij zorgt voor professioneel advies, een zo laag mogelijke rentevoet en een snelle en efficiënte service. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw project om achteraf met volle teugen te genieten van uw nieuwe woonst.

Contacteer of of maak een afspraak


Let op, geld lenen kost ook geld!

Deze simulatie is niet bindend voor de klant of voor AXA Bank Europe. Het is nog geen gepersonaliseerde informatieverstrekking onder de vorm van een 'Europees gestandaardiseerd informatieblad (ESIS)'. Het tarief op het ogenblik van het kredietaanbod kan afwijken van het tarief in deze berekening. Voor meer informatie verwijzen wij naar het prospectus die ter beschikking ligt in ons agentschap. De berekening dient enkel ter informatie en is opgemaakt op basis van voorlopige gegevens, behoeften en kenmerken die door de klant werden medegedeeld. De premie van de brandverzekering bij AXA BELGIUM is de gemiddelde premie voor een appartement of voor een huis. De kostprijs van de zichtrekening is de prijs van een AXA start2bank rekening. Voor een precieze berekening van de kosten verbonden aan uw onroerend project, gelieve u te wenden tot uw notaris.