X

Een vraag?
Bel ons:
03/776.53.91

Home > Verzekeringen > Particulieren > Mijn gezin

Mijn gezin

Uw gezin: het belangrijkst en het dierbaarste in uw leven. Daarom verkiezen wij om deze verzekeringen vóór eventueel de auto- en/of brandverzekering te plaatsen.

Uw kind schopt de ruit van de buurman in, een ongeval in uw privéleven, een ongeval op reis,... het zou u ook kunnen overkomen.

Verzeker daarom uw gezin tegen de belangrijkste risico's in het leven. Kies voor een of meerdere van de volgende verzekeringen en bescherm al wat u dierbaar is.


Maak uw keuze:

 • BA Privéleven (Familiale verzekering)


  Met een familiale verzekering zijn U, uw partner, uw kinderen en uw huisdieren gedekt tegen de belangrijkste risico's van het privéleven. Wij raden het dan ook iedereen aan, ook alleenstaanden, ouderen, samenwonenden en mensen zonder huisdieren. Daarnaast heeft deze verzekering ook uitgebreide waarborgen en dekt het zeer hoge kapitalen. Wij zorgen ervoor dat u geen problemen zal hebben, wij spelen op veilig.

  Meer weten? Lees verder

 • Rechtsbijstandverzekering


  Bij een ongeval of schadegeval in je privéleven is het niet altijd even snel duidelijk wie in de fout is gegaan. Soms is er zelfs onenigheid over wie er aan wie schadevergoeding moet betalen. Daarnaast groeit in onze snel evoluerende en steeds complexere leefwereld ook de kans om vroeg of laat in een of ander geschil verwikkeld te raken. Niemand is er vrij van...

  De rechtsbijstandverzekering helpt u hierbij. Als een conflict in uw privéleven uitgroeit tot een probleem, dan verdedigt de verzekeraar uw belangen, als het moet tot in de rechtbank.

  Meer weten? Lees verder

 • Gewaarborgd inkomen


  Een verzekering gewaarborgd inkomen biedt, naast de wettelijke uitkering via het ziekenfonds, bescherming tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid. Kunt u niet meer werken door ziekte of een ongeval, dan betaalt uw verzekering u maandelijks een vervangingsinkomen uit.

  Een dergeijke verzekering biedt u nog een aantal andere mogelijkheden. Zo kunt u de verzekerde uitkering gebruiken voor het afsluiten van een aanvullend pensioenproduct of uw woningkrediet verder af te betalen zodat u niet het risico loopt om uw huis te verliezen.

  Meer weten? Lees verder

 • Reis(bijstands)verzekering


  Zomer of winter, koud of warm, crisis of groei, ... Een feit staat vast: op reis vertrekken doen we toch met z’n allen! En of het nu naar de Verenigde Staten (VS), Rusland, Cuba of Frankrijk is, wil je met een gerust gevoel op reis gaan, dan kun je maar beter een goede reisverzekering afsluiten.

  Meer weten? Lees verder

 • Schuldsaldoverzekering


  Bij aankoop van uw woning gaat u wellicht een hypothecaire lening aan. Zolang u (en eventueel de mede-ontlener / uw partner) leven, is er geen probleem. Echter, indien één van u beiden komt te overlijden, dient de lening nog steeds verder terugbetaald te worden. Becherm dus uw gezin beschermen tegen de zware last van een woonkrediet!

  De schuldsaldoverzekering dekt tot 100% van het openstaande saldo als u iets overkomt.

  Meer weten? Lees verder